Svetlo na kraju tunela za rok muziku u Srbiji

25 Nov, 2010

Da li "Hitorama" stvarno može jednog dana da dostigne slavu "Hita meseca"?

muzika — Autor necke1988 @ 16:21

U petak je krenula emisija "Hitorama" na regionalnom "MTV"-u. I baš se pokrenula dobra reklama oko toga. Gde god pogledaš, eto ih Ida i Sergej na bilbordima. Kako oni zamišljaju da svoje čuvene konkurente sa "Pinka" na nadmaše. To je bukvalno nemoguće, jer tu emisiju na "Pinku" prati oko 80% građanstva, dok preostalih 20% će pratiti naravno "Hitoramu".

A evo je na linku slatka Karolina. :D Dobro je za početak, što se tiče specijalnih gostiju. Gledajući ovu emisiju, uživao sam u organizaciji ali mi se smučilo kad su sarajlije "Dubioza kolektiv" krenuli da promovišu narkomaniju usred emsijie. Ova naša država se bori da sačuva i ovo malo omladine što se čuva od tog poroka, a ovi sa MTV-ja ih pustili da to urade.

 

"Mota, smotaj"! Pa jesu li oni normalni! Ajde, da ne zamerimo ljudimo iz MTV-ja. Ok, super je emisija, lepo je što su zvali i Masima Savića a i otpevao je neke od svojih najvećih solo hitova. Inače, spazio sam osobu koju poznajem iz Fajront republike kao novu pevačicu grupe "Sevdah baby". Ja je puno pozdravljam ovim putem i želim joj sve dalji i bolji napredak.

Konačno, emisija "Grand show" ima svoju alternativu. Treba samo poželeti "Hitorami" što duži boravak pod medijskim nebom balkana nastupajućih godina.

Do sledećeg članka, doviđenja!

 


Komentari


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me

Powered by blog.co.yu