Svetlo na kraju tunela za rok muziku u Srbiji

Da li "Hitorama" stvarno može jednog dana da dostigne slavu "Hita meseca"?

muzika — Autor necke1988 @ 16:21

U petak je krenula emisija "Hitorama" na regionalnom "MTV"-u. I baš se pokrenula dobra reklama oko toga. Gde god pogledaš, eto ih Ida i Sergej na bilbordima. Kako oni zamišljaju da svoje čuvene konkurente sa "Pinka" na nadmaše. To je bukvalno nemoguće, jer tu emisiju na "Pinku" prati oko 80% građanstva, dok preostalih 20% će pratiti naravno "Hitoramu".

A evo je na linku slatka Karolina. :D Dobro je za početak, što se tiče specijalnih gostiju. Gledajući ovu emisiju, uživao sam u organizaciji ali mi se smučilo kad su sarajlije "Dubioza kolektiv" krenuli da promovišu narkomaniju usred emsijie. Ova naša država se bori da sačuva i ovo malo omladine što se čuva od tog poroka, a ovi sa MTV-ja ih pustili da to urade.

 

"Mota, smotaj"! Pa jesu li oni normalni! Ajde, da ne zamerimo ljudimo iz MTV-ja. Ok, super je emisija, lepo je što su zvali i Masima Savića a i otpevao je neke od svojih najvećih solo hitova. Inače, spazio sam osobu koju poznajem iz Fajront republike kao novu pevačicu grupe "Sevdah baby". Ja je puno pozdravljam ovim putem i želim joj sve dalji i bolji napredak.

Konačno, emisija "Grand show" ima svoju alternativu. Treba samo poželeti "Hitorami" što duži boravak pod medijskim nebom balkana nastupajućih godina.

Do sledećeg članka, doviđenja!

 


Powered by blog.co.yu