Svetlo na kraju tunela za rok muziku u Srbiji

04 Nov, 2010

Da li naše ministarstvo kulture smatra za pravo da zaista donese promenu na našim televizijama?

muzika — Autor necke1988 @ 17:13

Naše ministarstvo kulture je najgore od svih na svetu. Gomila nesposobnjakovića sedi u foteljama i vuku narod za jezik i mažu nam oči. Bradić umesto da ga čujem da kaže da će se poslati dopis televizijama sa nacionalnom frenkvencijom da ne promovišu toliko estradu i da razmisle dobro o tome da nas baš "zabole" za to kako je Ana Kokič išla u prodavnicu da kupi da jede, mada voditeljka te emisije je baš slatka :D . Veliki pozdrav njoj ovim putem. Recimo, na toj televiziji gde se emituje ta emisija jedino možemo videti mlade bendove u emisiji Zorana Kesića "Fajront republika".

Evo, npr. u emisiji voditelja koga veoma cenim, bilo bi super kad bi kao Kesić dao priliku nekoj mladoj grupi da bude viđena od naroda u njegovoj emisiji. Vrlo je duhovit, ali gosti su mu ponekad teška katastrofa. Verujte, ja koji slušam rok moram da umesto i na tv-u slušam i gledam spotove mladih bendova isključivo na jutubu, a zna se gde ih slušam, na 202-jci! :D

Trebalo bi da Bradić stavi prst na čelo i da se zapita zašto se njegova generacija tokom "Novog talasa" bunila protiv komunizma u Jugoslaviji. Ja da sam na njegovom mestu, zabranio bi da jedan muzicki zanr ima najveći deo kolača, nego bi apelovao na rukovodstva tih televizija da razmisle dobro o tome koliko jednoličnost može da donese štete našoj zemlji. Nadam se da nema neko šta protiv grupe "Hari Mata Hari", staviću ispod jedan njihov link. :D Ta pesma je iz njihovog potpuno rokerskog perioda, pre njihove estradizacije 90-ih godina.

 

Do sledećeg članka, doviđenja!

 

 


Komentari

  1. S obzirom kakvi ljudi rade u kulturnim institucijama Srbije ministarstvo se ne razlikuje mnogo od njih i sasvim ih primereno predstavlja.

    Autor noob — 06 Nov 2010, 14:04

  2. naravno

    Autor necke1988 — 06 Nov 2010, 23:47

  3. svaka cast www.kojot.blog.rs

    Autor kojot — 08 Nov 2010, 15:52


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me

Powered by blog.co.yu